hefschuifpui

Een hefschuifpui, iets voor u?

Een hefschuifpui is een gewone schuifdeur, maar met een ander sluitsysteem. Over het algemeen wordt er voor een schuifpui gekozen omdat mensen willen dat er grote glazen ruiten moeten kunnen bewegen. Een hefschuifpui heeft een ander sluitsysteem, hij werk namelijk door middel van een hendel mechanisme. Dit mechanisme zit aan de binnenkant van de deur. De hendel kunt u draaien om de deur gemakkelijk te openen of te sluiten. Door dit mechanisme kan de deur op alle gewenste standen vastgezet worden door de hendel te sluiten. Zo zet u uw hefschuifpui gemakkelijk helemaal open, of zet u hem op een kiertje vast. Wij informeren u over de prijzen en de voordelen van een hefschuifpui.

Voordelen

Een van de voordelen van deze schuifdeur is dat hij op elke gewenste stand vast gezet kan worden. Dit is ideaal voor de warme dagen, waar u toch wat frisse lucht in huis wilt laten, dan zet u de hefschuifpui op een kiertje, of helemaal open. Daarbij geeft een schuifpui over het algemeen veel voordelen. Zo krijgt u meer licht in huis door het grote raam dat erin gezet wordt. Door de schuif helemaal open te zetten, creëert u een vrije doorloop naar uw tuin. Op deze manier wordt uw tuin een verlengstuk van uw woonkamer. Bij normale schuifpuien hebt u nog rails die uit de vloer steekt, bij een hefschuifpui is deze rails weggewerkt in de vloer. U hebt geen kans meer dat u over de rails heen struikelt.

Prijzen

De prijzen zijn afhankelijk van de grootte van de pui. De maten beginnen bij 2 x 2 meter, waar u ongeveer een prijs van €2.850,- voor betaalt. Dit kan oplopen tot afmetingen tot 2,5 x 5,9 meter. U krijgt dan een vierdelig model. De bovengenoemde prijzen zijn inclusief HR ++ glas, inmeten en plaatsen, verwijderen van de oude pui, garantie, afwerking en SKG gekeurd deurbeslag. Het is wel verstandig om het plaatsen van de schuifpui over te laten aan een specialist. Het is namelijk best lastig om de deuren goed te plaatsen en af te stellen.


Hefschuifpui beglazing

Beglazing

Er zijn verschillende soorten beglazing waar u uit kunt kiezen voor in uw pui. Bij de prijzen zit al HR ++ glas inbegrepen wat voor een goede isolatie zorgt, u hebt echter nog een optie. Staat de zon altijd op uw deur, dan is zonwerend glas een goede keuze. Zonwerend glas heeft als voordeel dat de warmte in het huis blijft tijdens de winter en dat de warmte van de zon minder goed uw huis kan verwarmen in de zomer. Ook het glas zit bij de garantie inbegrepen, mocht er wat aan de hand zijn, dan hebt u recht op reparatie of vervanging. Het is verstandig uw leverancier naar de garantievoorwaarden. Zo voorkomt u onduidelijkheid achteraf.


Hefschuifpui offerte

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u graag uw muur met ramen vervangen voor een praktische hefschuifdeur? Of is uw oude aan vervanging toe?. Indien u het offerteformulier invult, krijgt u vrijblijvend diverse offertes toegestuurd. Door deze goed te vergelijken bespaart u op de prijzen. Het is aan u om een pui te kiezen die aansluit bij uw wensen en budget. Indien u uw akkoord geeft wordt er vervolgens een mooie hefschuif bij u geïnstalleerd, waar u nog jarenlang plezier aan zult beleven. Bevalt het aanbod u niet? Geen probleem, u zit verder nergens aan vast. Dat is één van de voordelen van onze service!

Benieuwd naar de prijzen?

Vraag offertes aan en bespaar op de kosten!

Ja, stuur mij gratis offertes