schuifpui prijzen

Schuifpui prijzen

Er bestaat grote variatie tussen de schuifpui prijzen, dit komt onder andere door de verschillende materialen waaruit keuze is en opties die zijn toe te passen op een schuifpui. Zo is een aluminium een duurdere schuifpui dan een houten schuifpui.

Verschillende systemen

Op uw schuifpui kunt u verschillende systemen toepassen. De twee meest voorkomende schuifpuien zijn de hefschuifpui en de kiepschuifpui. Een hefschuifpui wordt bediend door middel van een hendelmechanisme. Een kiepschuifpui zien we veel bij kleinere doorgangen. De schuifpui kan in kiepstand worden gezet, maar ook helemaal naar links of naar rechts worden geschoven. Daarnaast is er ook nog het vouwsysteem. Verschillende opties binnen één schuifpui kunnen gecombineerd worden. Het laten installeren van een schuifpui vergt wat denk- en rekenwerk.

Schuifpui prijsindicatie

We willen u graag enigszins een idee geven over mogelijke prijzen van de meest voorkomende schuifpuien. Hieronder vindt u een overzicht met de richtprijzen, deze kunt u niet als standaard aangegeven. De prijzen zijn gebaseerd op een kunststof schuifpui met het isolerende HR++ glas inclusief BTW.

  • Schuifpui met vast- en schuif/kiepsysteem – €1300,-
  • Schuifpui met vouw- en draai/kiepsysteem – €2300,-
  • Schuifpui met vast raam en hef/schuifsysteem – €2100,-
  • Schuifpui met vast onderdeel, hef/schuifgedeelte en terug een vast onderdeel – €3000,-

Offerte aanvragen

De prijzen hierboven zijn zoals eerder gezegd enkel indicatieprijzen. De uiteindelijke prijs zal afhangen van specifieke wensen, afmetingen en materiaal. Als u wat tijd er in steekt om internet af te struinen en online offertes te vergelijken kan u dat wel tot 30% op de aanschafprijs besparen!

Vul nu voor de exacte prijs de vrijblijvende offerte in. Wilt u liever eerst nog wat meer informatie over de schuifpuien? U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen! Schuifpui Expres staat bekend om zijn snelle service en lage prijzen. Natuurlijk krijgt u ook een uitstekende garantie op uw schuifpui. Daarbij hebben we vestigingen in Nederland, dus altijd bij u in de buurt.Omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat zijn alle aangesloten bedrijven zorgvuldig geselecteerd. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit, een goede schuifpui of schuifdeur tegen een scherpe prijs en uitstekende garantievoorwaarden!

Benieuwd naar de prijzen?

Vraag offertes aan en bespaar op de kosten!

Ja, stuur mij gratis offertes