over schuifpui expres

Over ons

Schuifpui Expres richt zich op consumenten en bedrijven die op zoek zijn naar een vakman. Onze website fungeert als schakel tussen deze twee partijen. Door onze websites bent u in staat om offertes op eenvoudige wijze te vergelijken op prijs, snelheid en vakmanschap.

Kwaliteit gegarandeerd

Doordat wij samenwerken met een groot aantal bedrijven in Nederland zijn wij in staat om landelijke dekking te garanderen. Waar u zich dus ook bevindt, onze experts staan altijd voor u klaar. Daarnaast zijn alle aan ons gelieerde bedrijven zorgvuldig geselecteerd, dit biedt u zekerheid:

  • De aangesloten bedrijven worden continu gecontroleerd op bedrijfsvoering
  • Controle op kwaliteit van het geboden werk
  • U bent verzekerd van kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Gerenommeerde bedrijven

Wanneer een bedrijf niet voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen dan wordt het bedrijf uitgesloten van deelname. Schuifpui Expres werkt dus alleen samen met gerenommeerde en betrouwbare bedrijven en daar profiteert u van! Bovendien bewijzen de aangesloten bedrijven dagelijks dat goed werk niet ten koste hoeft te gaan van een scherpe prijs.

Een offerte aangevraagd, en nu?

Wanneer u via onze website een offerte aanvraagt dan ontvangt u een bevestiging van uw aanvraag per email. Enkele bedrijven uit uw regio ontvangen uw aanvraag, dit stelt u in staat om offertes op eenvoudige wijze te vergelijken en advies in te winnen. Vervolgens maakt u een keuze voor de beste vakman, die de opdracht voor u uitvoert. U hoeft alleen een offerte aan te vragen, de vervolgstappen verzorgen wij, eenvoudig en doeltreffend. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over onze website, mailt u ons dan op info[at]schuifpui-expres.nl. Wij zijn u graag van dienst.Omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat zijn alle aangesloten bedrijven zorgvuldig geselecteerd. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit, een goede schuifpui of schuifdeur tegen een scherpe prijs en uitstekende garantievoorwaarden!

Gratis offertes