Schuifpui Goes

Schuifpui Goes

Bent u op zoek naar een manier waarop u de ruimte op uw terras en balkon optimaal kunt benutten, terwijl u tevens uw woning ventileert? Wellicht is een schuifpui wat voor u. Schuifpuien worden namelijk in de meeste gevallen in de muur gemonteerd, of op de grens van de muur, waardoor u zowel binnenshuis als buitenshuis geen kostbare ruimte verliest. Bij de specialisten uit ons netwerk in Goes zit u op de goede plek voor schuifpuien met zowel kunststof, houten en aluminium kozijnen. Deze kunnen zij voor u plaatsen en beveiligen en ook onderhoud en reparatie valt binnen hun vakgebied. Op deze pagina vindt u meer informatie over het zelf plaatsen en beveiligen van een pui, en informeren wij u over de beschikbare merken. Wilt u weten wat de prijzen worden voor een schuifpui naar uw wensen of een aangepaste schuifpuibeveiliging? Vraag direct vrijblijvende offertes aan bij experts uit uw woonplaats en omgeving. Vergelijk deze zelf op basis van prijs en aanbod.

 

Kwaliteit gegarandeerd

Alle aangesloten bedrijven bij Schuifpui Expres Goes zijn zorgvuldig geselecteerd. U bent daardoor verzekerd van een goede partner voor het plaatsen van de nieuwe pui, of de reparatie van uw bestaande deur. De producten die de gelieerde leveranciers aanbieden zijn vervaardigd van duurzame materialen die lang meegaan. De communicatielijnen zijn kort, indien u na de aanschaf vragen heeft dan staat de aangesloten partner bij u uit de buurt voor u klaar. Niet alleen een prettig gevoel, het biedt ook zekerheid!

 • In één keer diverse offertes aanvragen.
 • Op uw eigen tempo prijsopgaven vergelijken.
 • Alleen zorgvuldig geselecteerde bedrijven.
 • Geheel gratis en vrijblijvend.
 • Vakwerk tegen de scherpste prijs.

Gratis offertes vergelijken

Geheel vrijblijvend offertes aanvragen

Bent u benieuwd naar de diverse keuzemogelijkheden die aan de koop van een schuifpui verbonden zitten? Wilt u weten of u het beste voor hout, kunststof of aluminium kunt kiezen? Hebt u behoefte aan meer informatie over het beveiligen van de schuifpui? Bent u benieuwd naar de prijsindicatie voor uitgebreid onderhoud of reparatie? Door het contactformulier op deze pagina zo nauwkeurig mogelijk in te vullen, kunnen wij ervoor zorgen dat uw hulpvraag zo goed mogelijk wordt beantwoord. Desgewenst sturen wij u ook enkele prijsindicaties van leveranciers uit Goes toe, welke u zelf kunt vergelijken op basis van aanbiedingen en opties. Er is altijd een expert die de installatie of reparatie op zich kan nemen.

Navigeer op deze pagina naar:

Soorten schuifpuien | Materialen | Merken | Beveiligen | Reparatie & Onderhoud
schuifpui soorten Goes

Soorten schuifpuien

Als u de mogelijkheden voor schuifpui systemen gaat onderzoeken, dan zult u ontdekken dat er vele verschillende mogelijkheden bestaan. Wij begrijpen dat het lastig is om uit de vele opties de juiste keuze te maken. Daarom hebben wij de specialisten uit Goes gevraagd om de drie meest voorkomende systemen op een rijtje te zetten. In Goes en omstreken zijn dit de hefschuifpui, de kiepschuifpui en de harmonica schuifpui. Welk schuifpuisysteem de meest geschikte keuze is, is grotendeels afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. Zo is het met een harmonica pui mogelijk om grote muren te openen en biedt de kiepschuifpui mogelijkheden met betrekking tot de ventilatie. Alle systemen zou u eventueel kunnen laten inwerken. Dit houdt in dat u de looprail in de spouw laat verwerken.


hefschuifpui Goes

Hefschuifpui

De hefschuifpui is waarschijnlijk het meest gebruikte systeem. Schuifpuien van dit systeem hebben namelijk geen deurkruk waarmee de deur geopend of gesloten wordt, maar een hefboom. Dit brengt een aantal grote voordelen met zich mee. Zo heeft een hefschuifpui een hele goede luchtdichtheid, waarmee tocht voorkomen wordt. Dit heeft een positief effect op de isolatiewaarde van de gehele gevel. Daarnaast beschikt een hefschuifpui over een hele goede schuifpuibeveiliging. Door de hefboom te draaien zet u de hefschuifpui op slot. Dit kan u ook doen, als de deur gedeeltelijk geopend is. Hierdoor heeft u toch een continue stroom verse lucht in huis, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat er zomaar iemand bij u naar binnen kan lopen.
Kiepschuifpui

Een tweede model dat door vele klanten in Goes gekozen wordt, is de kiepschuifpui. U bent waarschijnlijk wel bekend met een draai-kiepraam, de schuifpui werkt volgens ditzelfde principe. De kiepschuifpui kunt u de boven- en onderkant van de deur los van elkaar openen. Door de hendel aan de deur te draaien bepaalt u zelf op welke manier u de kiepschuifpui wilt openen. U kunt de deur natuurlijk opzij schuiven, maar het is tevens een mogelijkheid om deze naar binnen te kiepen. Dit heeft een grote invloed op de schuifpuibeveiliging. Zo kunt u, net als bij de hefschuifpui, profiteren van een erg goede ventilatie terwijl u zich niet druk hoeft te maken dat uw hond naar buiten ontsnapt

Harmonicadeuren

De harmonica schuifpui wordt steeds vaker gekozen door zowel particulieren en bedrijven. Het grootste voordeel van de harmonicadeuren is dat deze grote oppervlakten kunnen openen. In tegenstelling tot de kiep- en hefschuifpui is er geen sprake van een vast raam. Daardoor zou u praktisch de hele lengte van uw muur kunnen openen. Over het algemeen bestaat de harmonica pui uit minimaal 3 delen en maximaal 7. Zo kunt u de deuren geheel naar wens samenstellen. Wilt u de deuren bijvoorbeeld naar buiten openvouwen of naar binnen? Schuift u de gehele harmonicadeuren naar één kant of kiest u ervoor beide helften naar de zijkant open te vouwen? Door de grote raampartijen heeft u bovendien vrij zicht naar buiten, zonder onderbrekingen.Een schuifdeur plaatsen laat u over aan de specialisten gelieerd aan Schuifpui Expres uit Goes. Vraag vrijblijvend offertes aan voor een aluminium, kunststof of houten schuifpui! Makkelijk, snel en geheel kosteloos!schuifpui van kunststof Goes

Kunststof

Behalve het model heeft u tevens de keuze uit diverse materialen. Tegenwoordig plaatsen schuifpuispecialisten uit Goes de meeste schuifpuien in kunststof. Kunststof is tegenwoordig een erg populair materiaal, zowel voor schuifpuien als kozijnen. Als uw woning op dit moment al kunststof kozijnen heeft, dan past een kunststoffen schuifpui hier uitstekend bij qua uitstraling. Bovendien biedt kunststof vele mogelijkheden qua uitstraling. De deuren zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen waardoor u het goed kan combineren met de rest van uw inrichting. In de tabel hieronder vindt u een indicatie van de prijzen van kunststoffen schuifpuien. De prijzen van aluminium of hout liggen doorgaans iets hoger, waardoor kunststof een erg goede keuze is voor klanten met een beperkt budget.

Voordelen van kunststof

Zoals gezegd kiezen steeds meer klanten voor een kunststoffen basis van hun schuifpuien. Dit komt doordat kunststof vele voordelen met zich meebrengt, zoals een grote variatie in design en stijl, een hoge isolatiewaarde en een hele lange levensduur. Daar komt nog bij dat het materiaal bijna onderhoudsvrij is. Een jaarlijkse reinigingsbeurt is voldoende! Benieuwd naar de opties bij kunststof? Vraag het één van de bij ons aangesloten experts uit Goes.

Prijstabel kunststof

Aantal delen: Breedte: Gemiddelde richtprijzen:
2 Van 3 tot 3,3 meter Van €1.850,- tot €3.000,-
3 Van 4 tot 4,3 meter Van €2.800,- tot €4.400,-
4 Van 5 tot 6 meter Van €4.200,- tot €5.500,-


aluminium schuifpui

Aluminium

Aluminium is een zeer duurzaam product, door de eenvoudige methode waarmee het uit de grond kan worden gehaald. Bovendien is het een materiaal dat nog volop aanwezig is, wat voor relatief gunstige prijzen zorgt. Wij zien dat klanten steeds vaker kiezen voor een basis van aluminium. Zeker een harmonica schuifpui wordt, vanwege de vele beglazing, vaak gemaakt van aluminium. Dat komt omdat het erg sterk is, en tegelijk erg licht. Dit heeft als gevolg dat het eenvoudig te bedienen is. Wel licht de aankoopprijs een stuk hoger dan kunststoffen deuren, maar daar staat tegenover dat de levensduur ook langer is. Als u nieuwsgierig bent naar de exacte kosten van een aluminium hef-, kiep- of harmonica schuifpui, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Voordelen van aluminium

De aanschafprijs van aluminium kozijnen ligt aardig hoog. Toch biedt het materiaal vele voordelen waardoor het toch een goede optie zou kunnen zijn. Allereerst is dit materiaal heel erg sterk. Hierdoor is het mogelijk om voor grote deuren te kiezen, omdat het aluminium de beglazing goed zal tillen. Ook zal het niet aangetast worden door de weersomstandigheden, waardoor het niet zal gaan verzakken of beschadigen. Net als kunststof is aluminium erg eenvoudig te onderhouden.

Prijstabel aluminium

Aantal delen: Breedte: Gemiddelde richtprijzen:
2 Van 3 tot 3,3 meter Van €3.000,- tot €3.100,-
3 Van 4 tot 4,3 meter Van €3.400,- tot €3.700,-
4 Van 5 tot 6 meter Van €4.000,- tot €4.300,-
houten schuifpui Goes

Hout

Houten producten werden voornamelijk voor de opmars van kunststof als bouwmateriaal geplaatst. Tegenwoordig doet het hout vaak onder op het gebied van onderhoud en isolatie, maar toch hebben houten kozijnen nog steeds een bepaalde aantrekkingskracht. De grootste voordelen van een houten schuifpui zijn met name de verhoogde sfeerwaarde en authenticiteit. Houten schuifpuien brengen namelijk een zekere warmte en rustiek in huis. Daarnaast zijn reparaties eenvoudiger uit te voeren aan een houten pui, dan aan één van kunststof en aluminium. Het nadeel van houten puien is dat de levensduur minder lang is. Door het hout goed te onderhouden kunt u deze echter flink verlengen, maar het bijhouden van het schilderwerk kost u ook tijd en geld.


meranti schuifpui Goes

Houtsoorten voor een schuifpui

Klanten vragen ons wel eens of zij ook een eiken schuifpui kunnen plaatsen. Natuurlijk kunt u zelf een houtsoort kiezen, maar het gebruik van eiken raden wij eigenlijk altijd af. Eikenhout is een vrij prijzige houtsoort die bovendien erg zwaar is. De uitstraling is in dit geval praktisch het enige voordeel van eikenhout, maar omdat u de schuifpui toch moet schilderen ziet u dit niet. Over het algemeen werken wij met Meranti of Merbau hout. Merbau biedt een hele hoge kwaliteit, maar is ook een erg kostbare keuze. Meranti is vergelijkbaar en een stuk voordeliger. Meranti hout is een overkoepelende term voor een aantal tropische houtsoorten met een roodbruine kleur. Meranti heeft dan ook een unieke sfeer.


Prijstabel hout

Aantal delen: Breedte: Gemiddelde richtprijzen:
2 Van 3 tot 3,3 meter Van €2.850,- tot €3.100,-
3 Van 4 tot 4,3 meter Van €3.000,- tot €3.900,-
4 Van 5 tot 6 meter Van €3.800,- tot €4.500,-


keurmerken schuifpui

Keurmerken

Om uzelf er van te verzekeren dat uw schuifpuien jarenlang meegaan, raden we aan bij de vakman navraag te doen naar de verscheidene keurmerken. Zowel voor kunststof als houten producten bestaan er gespecialiseerde keurmerken, terwijl u voor aluminium artikelen het beste kijkt naar algemene kenmerken en de keuringslabels die daar voor gelden. Het meest bekende keurmerk voor kunststoffen artikelen is het SKG label. Deze wordt toegepast op alle producten in de bouw die van dit materiaal geproduceerd worden. Een ander belangrijke kwalificering is het KOMO keurmerk. Beide keurmerken kijken met name naar de veiligheid van de producten en de kwaliteit. Voor houten kozijnen gelden tevens twee bekende keuringslabels. Beide richten zich op duurzame productie en een verantwoord bosbeheer. Vraag uw expert in Goes hiervoor naar PEFC of FSC als labels.


HR++glas schuifdeur in Goes

HR++ Glas

Om de isolatiewaarde van uw pand in Goes te waarborgen, raden wij aan te kiezen voor een HR++ beglazing van uw schuifpui. Deze glassoort bestaat uit twee losse glasplaten, waartussen een ruimte van ongeveer 13 millimeter is over gelaten. Deze ruimte wordt gevuld met een speciaal isolatiegas, waardoor de convectie en daarmee het warmteverlies zal verminderen.

Kiest u voor een kunststof kozijn met deze beglazing, dan zult u zelfs aan isolatiewaarde winnen, wat kan leiden tot een stijging van de verkoopwaarde van uw pand. Het is eveneens aan te raden dit te overwegen in verband met het verplichte energielabel dat tegenwoordig gevraagd wordt bij de verhuur en verkoop van uw woning.Merken

Wilt u voorkomen dat u regelmatig een reparatie moet uitvoeren aan uw schuifpui? Of wilt u liever geen extra geld uitgeven aan het beveiligen van de deuren, maar wilt u wel profiteren van een optimale schuifpuibeveiliging? Door te kiezen voor een schuifpui van één van de vele bekende merken zult u dergelijke problemen voorkomen. Verhoudingsgewijs zullen de merkdeuren namelijk een stuk langer meegaan, en minder reparaties nodig hebben. De prijzen van de merkproducten liggen echter een stuk hoger dan de artikelen van huismerken. Het is aan u om, eventueel in overleg met een specialist uit Goes, te kiezen voor de optie die het beste bij u past.

De leveranciers werken met tal van bekende merken, zoals onder andere Veka, Schüco, Finstral en Knipping.schuifpui beveiligen Goes

Schuifpui beveiligen

Een veelgestelde vraag binnen het vakgebied heeft betrekking op de veiligheid van schuifdeuren. Vele klanten vrezen voor een daling in de inbraakveiligheid van hun pand te Goes, wanneer zij een schuifpui installeren. Dit hoeft echter niet het geval te zijn. Bij zowel kunststof, als aluminium en houten deuren is het goed mogelijk om de inbraakpreventie optimaal te houden met een standaard schuifpuibeveiliging. Het meest voorkomende slot dat hiervoor gebruikt wordt is het schuifpuislot (beter bekend als het balkslot). Bij dit slot komt er een balk voor de opening van de deuren, wat een inbraak zeer bemoeilijkt. U kunt de schuifpui tevens (laten) beveiligen met een slot met meerpuntssluiting, of een oplegslot. Beide vormen van beslag dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen wat betekent dat zij de kans op een gelegenheidsinbraak sterk verminderen.

Wilt u uw deuren nog sterker beveiligen?
Eén van de experts uit ons netwerk in Goes helpt u tevens graag bij het vinden van extra beslag, bewegingssensoren of zelf bewakingscamera’s. Uw schuifpuibeveiliging is bij ons in uitstekende handen.


schuifpui reparatie in Goes

Reparatie en onderhoud

De kunststof, aluminium en houten schuifpuien die de bij ons netwerk aangesloten leveranciers uit Goes in hun assortiment hebben, kennen gegarandeerd een lange levensduur. Door veelvuldig gebruik, of een stom ongeluk kan het echter gebeuren dat er enige slijtage of beschadiging ontstaat aan de schuifpui. Dit kan variëren van een lek in de beglazing, tot het doorzakken van een wieltje, of scheuren in een (houten) kozijn.

Wij raden af om zelf een reparatie of onderhoud uit te voeren. Een specialist uit Goes zal een dergelijke reparatie sneller en doeltreffender verzorgen. De reparatie van uw schuifdeuren is bij ons in goede handen.

Om de levensduur van het product te verlengen, en de schuifpui in perfecte conditie te houden, is regelmatig onderhoud eveneens van belang. Naast een standaard reparatie helpen onze professionals u dan ook graag bij het onderhoud van de schuifpui. Denk hierbij aan het schoonmaken van de kozijnen, het checken van de beglazing, of het verhelpen van een kleine beschadiging. Het juiste onderhoud en reparatie werk zorgt tevens voor het behoud van de fabrieksgarantie.
sloten en beslag schuifpui

Sloten en beslag

Natuurlijk is het beveiligen van uw schuifpui niet alleen mogelijk door het installeren van een slot met meerpuntsloten, of een ander slot. Wij kunnen uw schuifpui tevens beveiligen met verschillende soorten beslag zoals: dievenklauwen, grendels, of een bewegingssensor. Alle leveranciers uit ons netwerk beschikken over een groot aantal vormen van schuifpuibeveiliging, die uw woning snel optimaal beveiligen. Voor elke soort slot en beslag voor het beveiligen van uw bedrijfspand in Goes zit u bij ons goed.


schuifpui wieltjes vervangen Goes

Schuifpui wieltjes vervangen

Het onderhoud van een schuifpui bestaat niet alleen uit het controleren van het beslag en het herstellen van een verzakt slot, ook het vervangen van de wieltjes valt hieronder. Een dergelijke reparatie wordt door veel van onze klanten uit Goes overgelaten aan een erkend vakman. Het is echter ook een optie om zelf de wieltjes te vervangen. Hiervoor dient u wel enige tijd vrij te maken. De klus duurt al snel een dag.
Omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat zijn alle aangesloten bedrijven uit Goes en omgeving zorgvuldig door ons geselecteerd. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit. Altijd een goede schuifpui of schuifdeur tegen een scherpe prijs!Hoe werkt het?

U overweegt een nieuwe hefschuifpui of kiepschuifpui aan te schaffen of zoekt een vakbedrijf voor de reparatie van uw huidige schuifdeur. In zo’n geval is het prettig dat u Schuifpui Expres kent. Ons team uit Goes staat voor u klaar om u een scherp voorstel te doen.

 • U vraagt via het formulier op deze pagina vrijblijvend meerdere offertes aan voor de te verrichten werkzaamheden.
 • Wij nemen uw aanvraag direct in behandeling en zetten deze door naar diverse (maximaal 5) specialisten uit ons netwerk.
 • U ontvangt op korte termijn meerdere prijsopgaven per e-mail of telefoon toegestuurd. Aan u om de aanbiedingen te vergelijken.
 • Indien een voorstel u bevalt dan neemt u contact op met het bedrijf om uw akkoord te geven. Indien de aanbiedingen u niet bevallen dan verplicht u dit tot niets. Bovendien is de service geheel kosteloos.

Landelijk netwerk

Wij staan bekend om onze uiterst effectieve dienstverlening. U zoekt een vakman voor het plaatsen of repareren van uw schuifdeur, wij beheren een landelijk opererend netwerk van experts. Doordat wij samenwerken met meer dan driehonderd specialisten, bevinden er zich altijd meerdere vakmannen bij u in de buurt. Wij zijn u in alle provincies van dienst! Aan het netwerk nemen alleen erkende vakmannen deel, wij hebben alvast een schifting voor u gemaakt. Aan u om een goede deal te sluiten.
hefschuifpui in GoesKlanten over onze dienstverlening

Op basis van 96 beoordelingen


 • Kwaliteit van de offertes83%

 • Prijzen87%

 • Snelheid78%

 • Algemene beoordeling83%

Tevreden klanten

klantervaring BartaliaY. Bartalia – Goes
Onlangs heb ik een offerte aangevraagd via Schuifpui Expres voor een nieuwe kunststof hefschuifpui. Al snel ontving ik offertes in huis van diverse bedrijven uit de regio. De prijzen vielen mij erg mee en ik kon direct contact leggen met het bedrijf welke ik had uitgekozen. Alles is zorgvuldig ingemeten en de pui is snel en naar volle tevredenheid geplaatst. Fijne service!

klantervaring van de Vries
J. de Vries – Goes
Ik wou een schuifdeur laten plaatsen naar de tuin. Vandaar dat ik diverse offertes heb aangevraagd via Schuifpui Expres. Hier ben ik erg over te spreken, binnen enkele uren had ik de eerste offertes in huis en ik heb verder niet hoeven zoeken naar andere leveranciers. De service is gratis en ik kan het van harte aanbevelen indien u op zoek bent naar een nieuwe pui.

Gratis offertes