Schuifpui Woerden

 

Schuifpui Woerden

Bent u op zoek naar een balkondeur of uitgang naar het terras, waarbij u zowel binnenshuis als buitenshuis geen ruimte verliest? Wellicht is een schuifpui dan iets voor u. Schuifdeuren hebben als nadeel dat zij de uitgang enigszins verkleinen, maar brengen verder veel licht en ruimte in huis. Bij ons netwerk van specialisten in Woerden zit u op de goede plek voor verscheidene kunststoffen, houten en aluminium schuifdeuren. Daarnaast helpen onze experts u graag met de reparatie en het onderhoud van uw huidige schuifpui. Bent u benieuwd hoe u uw schuifdeur het beste kunt beveiligen, of wilt u meer weten over de prijzen voor een houten of aluminium product? Vul dan vandaag nog ons contactformulier in. Wij sturen u geheel vrijblijvend een aantal offertes toe van experts uit Woerden, die u zelf met elkaar kunt vergelijken.

Soorten schuifpuien

Een schuifpui is in verschillende soorten te leveren. De bekendste hiervan is de schuifdeur. Hierbij zal één van de bij ons aangesloten specialisten de deur op een rail plaatsen, waarbij deze schuifdeur toegang geeft aan de serre of het balkon. Bij vrijwel elke schuifdeur zal de rail enigszins zichtbaar blijven, alhoewel hij wel weggewerkt kan worden. Standaard schuifdeuren openen en sluiten met een deurkruk en speciale veiligheidscilinder. Daarnaast bestaan er nog opties om de deur extra te beveiligen, met gespecialiseerd beslag, of een slot met meerpuntssluiting. Een tweede variant is de schuifpui met hefsysteem. De deur wordt in dit geval niet door een deurkruk, maar een hefboom geopend en gesloten. Deze vorm van schuifpuibeveiliging is zeer adequaat, en biedt tevens een goede luchtdichtheid. Tot slot is het een optie uw schuifpuien te laten inwerken. De deuren worden dan in de spouw gebouwd, waardoor u ten eerste meer ruimte creëert en ten tweede de ophanging niet meer ziet zitten.

Geheel vrijblijvend offertes aanvragen

Hebt u interesse in de aanschaf van een houten, aluminium of kunststoffen schuifpui? Bent u benieuwd welke exacte prijzen men rekent voor het herstellen van een kapot onderdeel? Hebt u vragen over een schuifpuibeveiliging, of wilt u weten hoe u het onderhoud bij uw woning in Woerden het beste uitvoert? Door het contactformulier zo exact mogelijk in te vullen, kunnen wij u van advies dienen en u enkele offertes toe sturen. Ook op het gebied van reparatie- of onderhoudskosten. Deze vergelijkt u geheel gratis en vrijblijvend op meerdere factoren zoals de prijzen of geboden diensten. U kiest zelf voor een bedrijf uit Woerden dat aan uw wensen voldoet. Wij helpen u met alle plezier verder!

Offertes aanvragen


Gelieve dit veld leeg te laten.


 

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van schuifpui installateurs? Vraag vrijblijvend offertes aan via het contactformulier.

Schuifpui beveiligen

Schuifpui beveiligen

Veel van onze klanten uit Woerden hebben aangegeven dat zij vrezen voor een verhoogde kans op inbraak, door het laten plaatsen van een schuifpui. Hier hoeft u echter geen angst voor te hebben. Zowel bij kunststof, aluminium als houten schuifdeuren is het mogelijk verschillende vormen van schuifpuibeveiliging te installeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een balkslot, ook wel een schuifpuislot genoemd. Bij deze vorm van schuifpuibeveiliging plaatst een vakman uit Woerden een soort balk voor de opening van de schuifdeur. Het is eveneens mogelijk om te kiezen voor een slot met meerpuntssluiting, of een oplegslot. Beide zijn gecertificeerd door het Politiekeurmerk Veilig Wonen, wat betekent dat u hierdoor de kans op een gelegenheidsinbraak met vijftig procent vermindert.

Schuifpui keurmerk

Reparatie en onderhoud

Het kan natuurlijk voorkomen dat uw huidige schuifdeur aan grondig onderhoud of een reparatie toe is. Hoewel wij de lange levensduur van met name onze kunststof en aluminium producten garanderen, is het mogelijk dat een wieltje loskomt, er een lek in de beglazing ontstaat, of een onverwachte beschadiging optreedt. De vakmannen van het bij ons betrokken bedrijf uit Woerden komen graag naar u toe om de benodigde reparatie uit te voeren. Dit geldt niet alleen voor een reparatie aan de schuifpui zelf, ook wanneer het slot of beslag kapot is, of de schuifpuibeveiliging niet up to date, dan helpen zij u met alle plezier. Probeert u een reparatie eerst zelf uit te voeren, maar wil dit niet lukken? Laat de reparatie dan direct over aan de expert. Zo voorkomt u verdere beschadiging.


 

Keurmerken

Wanneer u overweegt om een schuifpui te kopen, dan zal u opvallen dat er diverse merken, en tevens keurmerken bestaan. Het voordeel van schuifsystemen van één van de bekende merken is dat deze vaak een langere levensduur kennen, en tevens enkele keurmerken dragen. Een keurmerk geeft aan dat er door een onafhankelijk testbureau is geconstateerd dat de schuifdeur voldoet aan specifieke eisen op het gebied van veiligheid, duurzaamheid of kwaliteit. De meest bekende keurmerken voor kunststof woononderdelen zijn het Komo Keurmerk en SKG. Voor houten artikelen bestaan in Nederland twee keurmerken: SFC en PEFC. Voor een aluminium schuifdeur kijkt u het beste naar algemene kwaliteitseisen.

Prijzen

Het is voor ons niet mogelijk om algemene prijzen te geven voor de aanschaf van een schuifdeur. Hiervoor bestaan er teveel variabelen. Zo worden de prijzen onder meer bepaald door de afmeting van het product, maar ook door het gekozen materiaal, de manier waarop u de deuren laat plaatsen en de kwaliteit van het kozijn. Over het algemeen geldt dat een kunststof deur de hoogste prijzen kent, die u echter wel terugverdient door de hogere isolatie en langere levensduur, houten schuifpuien kosten het minste, terwijl aluminium hiertussen varieert. Houd als richtlijn rekening met prijzen rond de €800,-. Wilt u weten welke exacte kosten zouden gelden voor een schuifdeur naar uw keuze? Vraag dan bij meerdere specialisten uit Woerden om een prijsindicatie op maat via het contactformulier.


 

 

Kunststof

De leveranciers uit ons netwerk in Woerden hebben verschillende schuifpuien van kunststof in hun assortiment. Het grote voordeel van kunststoffen producten is hierboven al aangegeven: het heeft namelijk een hoog isolerend effect. Daarnaast is het onderhoud van kunststof gemakkelijk, en hoeft u vrijwel geen reparatie te laten uitvoeren. Het nadeel van kunststof is de hoge prijs en de lastigere reparatie als dit toch nodig blijkt.

Hout

Houten kozijnen, tot slot, zullen uw deuren een groot stuk aan sfeer meegeven. Daarnaast kan men houten producten relatief eenvoudig plaatsen, en is ook een reparatie snel en eenvoudig uit te voeren. Het nadeel van een houten schuifpui is dat deze niet goed isoleert, en naar verhouding veel onderhoud vereist. De prijzen vallen daarentegen wel voordelig uit. U bespaart al gauw €100,- ten opzichte van een kunststof schuifdeur.

kunststof schuifpui

 

aluminium schuifpui

Aluminium

Maar weinig mensen weten dat ook aluminium zeer geschikt is als materiaal voor schuifsystemen. Het grote voordeel van aluminium is dat het erg sterk is, waardoor grote deuren en ook grote glazen makkelijk gehouden worden. Met aluminium kozijnen voorkomt u dan ook verzakking van de deuren, of scheuren in het product. Nadeel van aluminium is de slechte isolatie, wanneer deze niet over een koudebrug beschikt. Kies dus altijd voor een koudebrug.

Meranti schuifpui

Bent u op zoek naar een eenvoudig te beveiligen en repareren schuifpui, die aansluit bij uw interieur? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor een Meranti schuifdeur. De term Meranti is een verzamelnaam voor diverse tropische houtsoorten, meestal met een roodbruine kleur. Doordat het duurzaam hardhout is, zult u gegarandeerd lange tijd van een hoge kwaliteit product profiteren. Nadeel van Meranti is dat het regelmatig onderhoud vraagt, voor het behoud van de levensduur.


 

 

HR++ Glas

Een schuifpui kan ervoor zorgen dat de isolatiewaarde van uw pand in Woerden vermindert. Dit is met name het geval dankzij houten systemen, of een aluminium variant zonder koudebrug. Daarentegen staat dat een kunststof schuifdeur de isolatiewaarde juist kan verhogen. Hierbij is het wel van belang dat u naast het kunststof kozijn zorgt voor een beglazing met een goede isolatie. De beste optie hiervoor is HR++ glas. Hierbij is tussen de twee glasplaten een speciaal isolatiegas gespoten, dat de convectie vermindert. De kosten voor een dergelijke beglazing vallen zeer acceptabel uit, en u verdient deze deels terug dankzij de verbeterde isolatie.

Erkend vakman

Bij Schuifpui Expres hebben verschillende bedrijven van over heel Nederland zich aangesloten. Zij werken allen met gediplomeerde en erkende vakmannen, die veel ervaring hebben op het gebied van de installatie, reparatie en het onderhoud van schuifdeuren. Daarnaast hebben de meeste experts zich verdiept in schuifpuibeveiliging. Wij garanderen dan ook dat u met al onze medewerkers, ook die uit Woerden, naar tevredenheid zult worden geholpen. De experts uit ons netwerk zullen de klus snel en adequaat uitvoeren, opdat u spoedig van een verhoogd woonklimaat geniet. Heeft u nog vragen? Aarzel niet om contact op te nemen.


 

Sloten en beslag

Natuurlijk is het beveiligen van uw schuifdeur niet alleen mogelijk door het installeren van een slot met meerpuntsloten, of een ander slot. Wij kunnen uw schuifpui tevens beveiligen met verschillende soorten beslag zoals: dievenklauwen, grendels, of een bewegingssensor. Alle leveranciers uit ons netwerk beschikken over een groot aantal vormen van schuifpuibeveiliging, die uw woning snel optimaal beveiligen. Voor elke soort slot en beslag voor het beveiligen van uw bedrijfspand in Woerden zit u bij ons goed.

Merken

Hoewel het mogelijk is om bij de plaatselijke bouwmarkt in Woerden te kiezen voor schuifpuien van het huismerk, levert men ook verschillende A-merken. Wanneer u geen beperkt budget heeft, dan raden wij aan voor één van deze merken te kiezen. U profiteert van een hogere kwaliteitsgarantie, en een langere levensduur, maar de producten zijn tevens gemakkelijker te installeren, en ook reparatie of het beveiligen is in vele gevallen eenvoudiger. De schuifpui merken die het beste bekend staan, zijn: Knipping, Veka, Finstral en Schüco.


 

 

veka schuifpui

Veka

Waar de meeste bedrijven tot voor kort voornamelijk houten woononderdelen leverden, is Veka al jarenlang actief in de levering van kunststof producten. Naast schuifdeuren bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres voor rolluiken en ramen. Bij Veka staat men voor een aantrekkelijk ontwerp en een beter milieu. Zo doet men mee aan vele recyclingactiviteiten, en worden materialen zorgvuldig gekozen.

knipping schuifpui

Knipping

Kiest u het liefst voor traditie en kwaliteit? Kijk dan eens bij het aanbod van Knipping. Dit Duitse familiebedrijf bestaat al sinds 1983, en levert ondertussen al een paar jaar in Nederland. Men is met name actief op het gebied van innovatie, waarbij woongemak en prijsreductie centraal staan. Zo produceert men steeds betere artikelen, terwijl de prijzen voortdurend laag blijven.

finstral schuifpui

Finstral

Een andere specialist op het gebied van kunststof schuifpuien is Finstral. Bij deze fabrikant is duurzaamheid het centrale onderwerp. Daarnaast is bij Finstral vrijwel alles mogelijk in design, afmeting en kleur. Heeft uw deur een afwijkende vorm? Dan is dit bedrijf de meest logische keuze voor een passende oplossing. Ook voor vragen over duurzaamheid en energiekosten besparing zit u hier goed.


 

schuco schuifpui

Schüco

Wilt u uw woning in Woerden zo goed als kan beveiligen? Dan is het aan te raden een product te kiezen uit het assortiment van Schüco. De stevige basisproducten zijn gemakkelijk te beveiligen met behulp van hang- en sluitwerk. Daarnaast is voor deze fabrikant de uitstraling en isolatie van de producten belangrijk. Door de juiste isolatie bespaart u jaarlijks honderden euro’s op de stookkosten.

deceuninck schuifpui

Deceuninck

Zowel voor houten als kunststoffen woonoplossingen is Deceuninck een uitstekende keus. Bij Deceuninck biedt men een scala aan kleuren en maten aan, wat betekent dat zij altijd een deur hebben die aansluit bij de stijl van uw pand in Woerden. Bij het productieproces houdt men bij Deceuninck bovendien rekening met hun ecologische voetstap, en de diverse keurmerken en eisen die gelden voor een schuifpui.

profine schuifpui

Profine

Een laatste merk waar wij uw aandacht op willen vestigen is Profine. Deze specialist op het gebied van kunststoffen woononderdelen is al sinds 1969 actief, en biedt oplossing voor zowel nieuwbouw als renovatie. Daarnaast is het een relatief goedkoop merk, wat betekent dat iedereen hier een product binnen het budget vindt. Naast duurzaamheid staat tevens het beveiligen van uw woning en bedrijfspand centraal.


 

 

Schuifpui wieltjes vervangen

Wij spraken eerder al over de diverse soorten reparatie die een vakman uit ons netwerk op de schuifdeuren kan toepassen. Het is echter ook een optie om zelf de werking van de schuifpui te verbeteren, bijvoorbeeld door de wieltjes te vervangen. Een dergelijke reparatie vraagt enige tijd en moeite, maar is niet heel ingewikkeld. Door de reparatie eigenhandig af te handelen zult u aanzienlijk besparen op de prijs voor het kluswerk.

schuifpui wieltjes vervangen Woerden

 

Zelf een schuifdeur plaatsen?

Het plaatsen van een kunststoffen of houten schuifsysteem is niet perse heel ingewikkeld. Zorg er wel voor dat u altijd een specialist uit Woerden achter de hand heeft om u bij problemen te assisteren, of de deur extra voor u te beveiligen met een speciaal slot, of extra beslag.

Stappenplan

Stap 1: U begint met het verbinden van de kap clips aan één van de vurenhouten latten, deze lat moet u daarna waterpas op de gordingen bevestigen.

Stap 2: Hierna is het van belang dat u uw (in dit geval) duorail op maat maakt. Deze rail moet aan de onderkant van de lat worden verbonden. Plaats een tweede lat aan de onderkant, maar bevestig deze nog niet.

Stap 3: Meet bovendien af hoe groot de (houten) deuren moeten worden, door een wieltje vast in de rail te plaatsen.

Stap 4: Meet de deuren af, en teken deze af op de mdf platen.

Stap 5: Zaag de platen op maat, en geef deze desgewenst nog een kleur naar keuze.

Stap 6: Bevestig de wieltjes, en hang de deuren in de rail.

Stap 7: Tot slot dient u het ondergeleidingsprofiel te plaatsen.


Benodigheden

Voor het plaatsen van schuifpuien met een railsysteem hebt u onder meer de volgende materialen nodig:

 • Raildragers en duorail
 • Mdf platen en vurenhouten latten
 • Geleidings en handgreepprofiel
 • Kap clips


zelf schuifpui plaatsen

 

Omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat zijn alle aangesloten bedrijven uit Woerden en omgeving zorgvuldig door ons geselecteerd. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit. Altijd een goede schuifpui of schuifdeur tegen een scherpe prijs!

Kwaliteit gegarandeerd

Zoals gezegd worden alle aangesloten bedrijven bij Schuifpui Expres Woerden zorgvuldig geselecteerd, waardoor u verzekerd bent van een goede partner voor het plaatsen van de nieuwe pui, of de reparatie van uw bestaande deur. De artikelen die de gelieerde leveranciers aanbieden zijn vervaardigd van duurzame materialen die lang meegaan. De communicatielijnen zijn kort, indien u na de aanschaf vragen heeft dan staat de aangesloten partner bij u uit de buurt voor u klaar. Niet alleen een prettig gevoel, het biedt ook zekerheid!

 • In één keer diverse offertes aanvragen
 • Op uw eigen tempo prijsopgaven vergelijken
 • Alleen zorgvuldig geselecteerde bedrijven
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Vakwerk tegen de scherpste prijs

Tevreden klanten

Y. Bartalia – Woerden
Onlangs heb ik een offerte aangevraagd via Schuifpui Expres voor een nieuwe kunststof hefschuifpui. Al snel ontving ik offertes in huis van diverse bedrijven uit de regio. Ik kon direct contact leggen met het bedrijf welke ik had uitgekozen. Alles is zorgvuldig ingemeten en de pui is snel en naar volle tevredenheid geplaatst.

Fam. De Vries – Woerden
Ik wou een schuifdeur laten plaatsen naar de tuin. Vandaar dat ik diverse offertes heb aangevraagd via Schuifpui Expres. Hier ben ik erg over te spreken, binnen enkele uren had ik de eerste offertes in huis en ik heb verder niet hoeven zoeken naar andere leveranciers. De service is gratis en ik kan het van harte aanbevelen indien u op zoek bent naar een nieuwe pui.

 

 

Een schuifdeur plaatsen laat u over aan de specialisten gelieerd aan Schuifpui Expres uit Woerden. Vraag vrijblijvend offertes aan voor een aluminium, kunststof of houten schuifdeur! Makkelijk, snel en geheel kosteloos.

 

Hoe werkt het?

U overweegt een nieuwe hefschuifpui of kiepschuifpui aan te schaffen of zoekt een vakbedrijf voor de reparatie van uw huidige schuifdeur. In zo’n geval is het prettig dat u Schuifpui Expres kent. Ons team uit Woerden staat voor u klaar om u een scherp voorstel te doen.

 • U vraagt via het formulier vrijblijvend meerdere offertes aan voor de te verrichten werkzaamheden.
 • Wij nemen uw aanvraag direct in behandeling en zetten deze door naar diverse (maximaal 5) specialisten uit ons netwerk.
 • U ontvangt op korte termijn meerdere prijsopgaven per e-mail of telefoon toegestuurd. Aan u om de aanbiedingen te vergelijken.
 • Indien een voorstel u bevalt dan neemt u contact op met het bedrijf om uw akkoord te geven. Indien de aanbiedingen u niet bevallen dan verplicht u dit tot niets. Bovendien is de service geheel kosteloos.


Landelijk netwerk

Wij staan bekend om onze uiterst effectieve dienstverlening. U zoekt een vakman voor het plaatsen of repareren van uw schuifdeur, wij beheren een landelijk opererend netwerk van experts. Doordat wij samenwerken met meer dan driehonderd specialisten, bevinden er zich altijd meerdere vakmannen bij u in de buurt. Wij zijn u in alle provincies van dienst! Aan het netwerk nemen alleen erkende vakmannen deel, wij hebben alvast een schifting voor u gemaakt. Aan u om een goede deal te sluiten.
houten schuifpui Woerden


 

MKB’ers in de regio

Schuifpui Expres werkt samen met MKB’ers bij u uit de provincie. Dit biedt u een aantal voordelen. Doordat de bedrijven bij u in de buurt gevestigd zijn voorkomt u bijvoorbeeld hoge voorrijkosten. Ten opzichte van landelijke spelers hanteren deze bedrijven korte lijnen waardoor u ook na aankoop verzekerd bent van goede service.
Hefschuifdeur Woerden

Comments are closed.